Postadres Zakelijk

Donate Now

U zoekt, u een zakelijk postadres met inschrijving van de Kamer van Koophandel (KvK). U bent, een (startende) ondernemer. U wilt, uw huisadres niet gebruiken. U heeft, geen kantoorpand of U heeft, het niet nodig om uw klanten te bedienen. U Wilt, geen vaste lasten zoals huur, water, gas en licht enzovoorts. Dan bent u bij het juiste adres bij PMT services.

Pointsave Postadres Light Zakelijk biedt U de mogelijkheid om over een eigen zakelijke brievenbus te beschikken. Hier kunt u al uw post naar toe laten versturen. U kunt gebruik maken van het doorsturen van uw post per post of per e-mail (vraag naar de voorwaarden). U kunt het natuurlijk ook zelf ophalen als u dat wenst.

De inschrijving van uw postadres is zo geregeld. Het postadres overeenkomst zorgt er namelijk voor dat u direct kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel. U kunt dan direct met uw onderneming aan de slag.

Vraag vandaag nog een postadres aan en u bespaart 30 % op de eerste drie maanden. U betaalt dan slechts €45,50 ex. btw in plaats van betaalt u 65, – ex. Btw. U kunt direct een postadres aanvragen. Vul het aanvraagformulier volledig in en u ontvangt binnen 24 uur uw postadres.