Postadres Zakelijk

Zakelijk Postadres

Bent u opzoek naar een zakelijk postadres met inschrijving van een Kamer van Koophandel (KvK), omdat u een onderneming of als zzp’er wilt starten? U wilt uw huisadres niet gebruiken als vestigingsadres of kantoorpand huren om zo geen vaste lasten te krijgen zoals; water, gas en licht. Dan is PMT services uw oplossing!

PMT services biedt u de mogelijkheid om over een eigen zakelijk brievenbus te beschikken. U kunt dan al uw post naar ons laten versturen. Naar wens kunnen wij u post doorsturen, per post of per e-mail. Als u gebruik wil maken van het doorsturen van uw post dan zullen wij alleen de portokosten in rekening brengen. Natuurlijk kunt u ook zelf uw post ophalen. 

De inschrijving van een vestigingsadres is zo geregeld. Middels een overeenkomst tussen u en PMT services zorgt ervoor dat u direct kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw KvK-nummer en kunt dan direct aan de slag met uw onderneming. 

Direct een zakelijk postadres aanvragen? Vul het aanmeldformulier volledig in en u ontvangt binnen 24 uur informatie over uw postadres. Ook kunt u langskomen op het adres Rijswijkseweg 273, 2516 HE in Den Haag of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 888 9000.

Maandpakket

49

excl. btw per maand
 • Maandelijks opzegbaar incl. KVK inschrijving

Jaarpakket

39

excl. btw per maand
 • Jaarlijks opzegbaar incl. KVK inschrijving

2 Jaar pakket

29

excl. btw per maand
 • Om de 2 jaar opzegbaar incl. KVK inschrijving

5 Jaar pakket

19

excl. btw per maand
 • Om de 5 jaar opzegbaar incl. KVK inschrijving

Meld je aan

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Bericht