Wereldwijd geld versturen

PMT services uw nummer 1 agent voor het versturen van geld

PMT Services: Wereldwijd geld overmaken

Het geld is binnen enkele minuten beschikbaar voor uitbetaling

PMT Services biedt u de mogelijkheid gemakkelijk wereldwijd contant geld te versturen of te ontvangen. De ontvanger kan het geld bij agentschappen wereldwijd ophalen. Er is geen bankrekening of creditcard vereist.

 Hoe verstuurt u geld?

  1. Vertel de baliemedewerker dat u geld wilt overmaken naar het buitenland, overhandig uw geldige legitimatiebewijs en alle benodigde informatie voor de transactie: uw naam, uw volledige adres, de naam van de ontvanger en het te verzenden bedrag.
  2. U ontvangt een verzendformulier met alle gegevens van uw transactie.
  3. Nadat u het formulier heeft gecontroleerd en getekend, geeft u het samen met het te verzenden bedrag en de kosten terug aan de baliemedewerker.
  4. U ontvangt een ontvangstbewijs met een Money Transfer Controlenummer (MTCN), inclusief de algemene voorwaarden.
  5. Informeer de ontvanger over de benodigde informatie om het geld op te halen. Geef aan de ontvanger het MTCN nummer en het te ontvangen bedrag door. Het geld is binnen enkele minuten beschikbaar.

Het geld is over het algemeen binnen enkele minuten beschikbaar voor uitbetaling. Dit is afhankelijk van de algemene voorwaarden, waaronder de openingstijden van de lokale agenten en de verschillende tijdszones. Raadpleeg het verzendformulier voor de voorwaarden. 

MET SPOED GELD OVERMAKEN?

PMT SERVICES ZORGT ERVOOR DAT U GELD BINNEN EEN PAAR SECONDE AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD IS.