Je eigen postbus bij PMT Services.

Schrijf je nu in…

Postadres voor ondernemers

Een professionele uitstraling nodig voor uw onderneming of als zzp’er, zonder toren hoge kosten van een kantoor of andere vaste lasten. Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Door middel van een lidmaatschap/contract bedrijfsvesting kunt u uw bedrijf inschrijven bij de KvK. Zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijfsuitvoering. 

Wie kan zich bij ons laten inschrijven?

Wij kunnen enkel advies geven aan mensen die in het buitenland werken (bijv. booreiland, schip, internationaal vervoer) wonen, relatieproblemen, in afwachting zijn van een woning terwijl ze de huidige woning al hebben opgezegd. Een tweede postadres willen en wel ingeschreven staan bij De Basisregistratie personen (BRP). 

Postadres particulieren

Als u in aanmerking wilt komen voor een (tijdelijke) briefadres verzoeken wij u een brief te schrijven van uw huidige situatie (denk aan woon-, werk- en gezinssituatie). Tevens een motivatie voor het krijgen van een postadres. Wij geven uiteindelijk aan of u in aanmerking komt voor het krijgen van een postadres of postbus.   

Postadres aan vragen zonder BRP

Het verkrijgen van een briefadres bij de Basisregistratie personen (BRP) kan ” niet ” worden aangevraagd bij de gemeente. Inschrijving bij ons is alleen mogelijk voor mensen die tijdelijk geen vaste woon of verblijf plaats hebben en voldoen aan de wettelijke eisen. Het postadres dient alleen als tweede postadres of briefadres om alsnog uw post te ontvangen. 

Kosten particulieren postadres

Een tijdelijk inschrijfadres of postadres voor particulieren kost bij PMT services €9,95,- excl. btw per maand. Voor het doorsturen van de post worden er portokosten in rekening gebracht. De kosten per e-mail of zelf ophalen zijn kosteloos. De borgkosten bedraagt €60,00. Deze dient gelijk met de eerste betaling vooraf te worden voldaan. 

Inschrijfadres is geen schuiladres!

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat u als u niet bent ingeschreven in een Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) strafrechtelijk kan worden vervolgd. Dit in het kader van de Wet Identificatieplicht. Voor de wet is een briefadres verplicht als je niet ingeschreven staat in een Gemeentelijke Basis Administratie. 

PMT Services: postbrieven service

Het postadres voor ondernemers en particulieren

Een maandelijkse opzegbare zakelijk postadres huurt u al voor een bedrag van €39,50 excl. btw per maand. Dat kan bij PMT services! U heeft dan bij ons als ondernemer een professionele uitstraling zonder hoge kosten van een kantoor en bijkomende vaste lasten. Bent u particulier en heeft u tijdelijk geen postadres of briefadres. Dan bieden wij u de mogelijkheid een briefadres of postbus te huren zonder De Basisregistratie Personen (BRP) voor een bedrag van €9.95 excl. btw per maand.

Huur een zakelijke postadres of een particuliere postadres !